Wat zijn tukkies?

Slaapt je baby niet door of valt het lastig in slaap? Is hij of zij onrustig in bed of zoek je een alternatief voor de losgewoelde lakentjes en dekentjes? Of wil je graag het inbakeren afbouwen maar is een slaapzak een te grote overstap?

Wij hebben de oplossing!


Een Tukkie is een rekbare doek gemaakt van heerlijk zacht katoen. De Tukkie trek je stevig om het matrasje van je kindje heen en maak je vast met het klittenband aan de uiteinden van de doek. Door de rekbaarheid van de stof kun je de doek gemakkelijk iets omhoog trekken om je kindje eronder te leggen. De Tukkie sluit als vanzelf op een natuurlijke manier aan op het lijfje. Het heerlijke gevoel van stevig ingestopt liggen zorgt ervoor dat je kindje zich geborgen en tevreden voelt en jij zeker weet dat het bedje op een veilige manier* is opgemaakt.
De Tukkie kan in combinatie gebruikt worden met een slaapzakje, inbakerdoek of beddengoed. Het gebruik hoeft niet te worden afgebouwd naarmate je kindje ouder wordt, is het jaar door te gebruiken en staat de ontwikkeling van je kindje niet in de weg.
Natuurlijk zijn de Tukkies ook uitermate geschikt als (kraam-)cadeau. Ze zijn verkrijgbaar in 5 mooie kleuren. Ook staat onze shop vol met andere handige en mooie kwaliteit babytextiel. Combineer de Tukkie met een van onze lakentjes of dekentjes of kijk eens bij de heerlijke knuffeldoekjes met bijtring. Kortom, de Tukkie zorgt voor een rustgevend gevoel voor je baby en voor jou. Het doorslapen kan beginnen!

De Tukkies zijn verkrijgbaar in twee varianten die beide te bestellen zijn in ledikant en wieg formaat. Ook afwijkende maten zijn in overleg leverbaar.

Slaap lekker


*Op een veilige manier opmaken doe je door de instructies te volgen die wij hanteren. Deze zijn volgens de officiele richtlijnen.

 

Copyright © 2013-heden Tukkies. Alle rechten voorbehouden.