Wie zijn wij?

Tukkiesoprichters Lisa Metzke-Petersen en Melissa Petersen-Bonvie

Lisa: ‘Ik ben Lisa, 34 jaar en heb een dochter, Leah, van 2,5 jaar en een zoontje van 7 maanden oud. Ik kwam op het idee van de Tukkies toen ik er na de eerste 4 maanden van mijn dochters leventje achter kwam dat er eigenlijk geen ‘overgang’ bestaat na de fase van het inbakeren.
Je kindje gaat dan langzaamaan draaien waardoor inbakeren gevaarlijk wordt. Maar wat nu? In dat grote ledikant in alleen een slaapzak en dus zonder het geborgen gevoel of met los beddengoed dat voor verstikking kan zorgen en steeds overal losschiet.
De Tukkies zijn heel veel getest (in het begin door mijn dochter die gelijk een stuk makkelijker sliep en in te stoppen was) en later door vele andere kindjes van verschillende leeftijden.

Mijn achtergrond is mijn opleiding tot reclame presentatie en communicatie en later heb ik mij in diverse projecten/banen uitgewerkt tot styliste en heb ik veel ervaring met ontwerpen onder andere in samenwerking met Melissa (Studio Bonvie)

Melissa: ‘Hoi, ik ben Melissa en mama van Wolf en Max. Na de kunstacademie in 2007 begon ik met Katoenenzo: een website waar consumenten kleding zelf konden vormgeven. Dankzij een slim online systeem bepaalde de klant zelf maat en stijl. Ik maakte het kledingstuk vervolgens; 100% uniek en op maat. Er ontstonden al gauw diverse collecties van Katoenenzo in samenwerking met gastontwerpers. Waaronder een kledinglijn voor vrouwen die een borst zijn verloren ten gevolge van borstkanker.
Steeds vaker werd ik gevraagd om unieke kleding op maat te maken. Zo klopte ook Lisa aan. Toen zij vroeg of ik wilde meedenken over een mooi product hoefde ik niet lang na te denken. Na samen veel onderzocht en getest te hebben presenteren we nu met trots Tukkies!’

We weten als geen ander hoe het is om de zoektocht door te gaan naar een manier om meer rust in het baby bedje en dus in huis te krijgen. Voor jou fijn maar voor je kindje ook heerlijk om zich veilig en geborgen te voelen en dus lekker door kunnen slapen.

 

Copyright © 2013-heden Tukkies. Alle rechten voorbehouden.